11 Eylül 2008 Perşembe

YENİDEN


Annemizin ligine geri dönüş zamanı. Zorlu geçirilen bir Ermenistan galibiyeti sonrasında Belçika dan alınan 1 puan ile tekrar lige dönüyoruz. Belçika maçından önce Fatih Hoca Ntvspor da Ersin Düzen le röportaj yapıyordu ve 'Euro 2008 bize ne kattı hocam?' sorusuna Fatih Hoca net olarak 'yan toptan gol yememişiz demek ki Türk futbolunun bu büyük sorununa çözüm bulmuşuz' diyordu ,sonraki sabah ise gazetelerde okuduğum yan toplar da zaafiyetimiz var açıklaması beni şaşırttı hele hele Belçika maçında yediğimiz yan ve duran top organizasyonundan gelen gol Hocanın hakkını Hoca ya vermek gerektirdiğini bir kez daha gösterdi.

Milli takımı fazla yorumlamak istemiyorum çünkü milli takımın zaten oranın başına getirilmiş kişinin yorumuna bırakılmış bir oluşum olduğunu düşünüp sonuna kadar saygı ve sevgi ile beslemek ve en nihayetinde susmak gerekirtirdiği kanaatindeyim.

Peki menümüzde ne var. Önce annemizin ligi sonra avrupa maceralarında ilk adımlar.

Ne olur?

Cevap; hayırlısı- nasip- kısmet(kral hakan şükür cavabı)

Ligde süprizlere açığım Hacettepe Fb ye Trabzon da BJK ya çelme takacaklar diye içimden geçirmiyor değilim bir GS li olarak.

Avrupa da ise lige ,futbola vs.. hazır olmayan teknik direktörler ve futbolcular kafilesiyle büyük bir tokat gelebilir ,hazırlıklı olmak gerekir .Nedeni ise açık zaten hangi takım yeni teknik direktörü ile başarılı olmuş ki .

Hiç yorum yok: