28 Eylül 2008 Pazar

HULL CİTY


Kaplanlar lakabına layık olduklarını Emirates Stadium da Arsenal karşısında bir kere daha gösterdi Premier ligin yeni takımı Hull City.
Bu takıma olan sempatimi yazmak için biraz beklemek ve böyle sansasyonel bir sonuçdan sonra yazmayı uygun gördüm. Yıl 2002 birader üniversiteyi bitirmiş eve dönmüş bizde lise 1. sınıf,emektar bilgisayar 1996 den beri serisine sahip olduğumuz CM cdlerinden hangisini açacak diye bekliyoruz. Velhasıl kelam yanlış hatırlamıyorsam sadece 8 ligin bulunduğu 1998 sezonu cd si açılıyor. Oyunda 'PRO' olmuş bünyeler heyecan arıyor ve konferans liginden adı güzel, renkleri güzel HULL CİTY i seçiyor. 5 sene sonunda çıkılan Premier lig alınan şampiyonluklar ,Şampiyonlar ligi kupaları derken 10. sezonda yeni bilgisayar yeni CM ler derken HULL CİTY unutulup gidiyor.(Akıllardan kaleci Shaka Hislop ın frikik ve penaltı ustalığı ile her yıl attığı 10 ve üzeri gol sayısı çıkmıyor tabii ki)
Ta ki geçen yıl oynanan Premier ligine çıkma playoff karşılaşmalarına kadar. Oynanan maçları takip etmesi bile eski günleri hatırlatıp, gaza getiriyor insanı. Sonuçda Hull um Premier ligde.
Araştırmalarımı yapıyorum, takım finansal olarak bayaa güçlenmiş, stadları KC Stadium emektar Boothferry den sonra tam bir mabet olmuş.Sıra gelmiş başarılara.Başarıları ise gecikmedi, yapılan yerinde transferlerle takımın dengesi bozulmadı ve Premier ligde yapılan 6 maç sonunda alınan 11 puan HULL CİTY nin doğru yolda olduğunun habercisi. Yürü be TİGERS

Hiç yorum yok: