2 Kasım 2008 Pazar

tSl

İşte budur olay . Gerçekten SÜPER bir lig izlemeye başladık sanırsam. Geçen yıl Anadolu takımlarına ilham veren Sivas ın önderliğinde, bu yıl hedefini Şampiyonlar ligine çeviren Trabzon ile beraber çok keyifli maçlar izlemeye başladık. Bugün itibari ile de ligimizde yenilgisiz takım kalmazken tek galibiyet sevinci yaşayamayan takım ise Kocaeli oldu.
Yılalrdır gına gelmişti ilk 3 de GS, BJK, FB görmekden hatta hatta BJK de yönetim sorunları ile uğraşırken, iki yakalı lig izlemekten. Artık öbürkülerin de başa oynayabileceği açık. Nedeni ise mücadeleleri ve ' Bu 3 büyükler bizden ne kadar büyük?' sorusunu kendilerine sormaya başlamaları. Aldıkları cevaplar ortada lige; yeni çıkmış Eskişehir FB ile eşit puanda, GS ilk 5 i zorluyor, BJK ise hiç bi etkinlik gösteremeden Kayseri den puansız dönüyor..
Bundan sonrası ise daha kolay gelecek. Yani iyi ve göze hoş gelen futbol kısmı. Başarının uzak olmadığını gören takımlar yapacakları 1-2 yerinde transfer ile bu işi halledecekler. En azından ben şimdilik onlara inanıyorum . BASTIR ANADOLU!!!

Hiç yorum yok: