4 Kasım 2008 Salı

And The A.I. Goes to?? East


İverson döndü. Hiç sevememiştim onu batı da oynarken. Hele hele Denver forması hiç yakışmıyordu onun gibi piskopat bi kişiliğe ne öyle 8-13 yaş arası genç kız renkleri.
Detroit te Hamilton a geçmiş olsun. Hatta Detroite de geçmiş olsun 3 de 3 yapmış bir takımı ne diye bozarsın ki. Billups ın kontratından kurtulmak için buna gerek yoktu bence üstüne üstlük Mcdyess ı da kaptırdılar.
Kim karlı çıktı anlamadım diyebileceğim bir takas. Detroit forma satacak desek zaten Nba e en çok ilgi gösteren şehirlerden biri hani öyle patlama falan olmaz. Denver şampiyonluk için tecrübe ile Carmeloyu harmanlayacak, Camby nin açığını kapıyacak desek; Billups da Mc Dyess da batının sıcağında erirler ayrıca bu sezonun sonunda hurdaya çıkarlar.
En son söz ise genel spor olarak bakınca bir yanlışlık olduğu açık. Bizimkiler Baros u 2. hafta getirdiler diye bas bas eleştiriyoruz ya ; Nba de sezon başınınönemini takipçileri iyi bilir antrenmandı , takım kadrosu ve kimliğiydi herşey sezon başında belli olur ki zaten sezon içinde hergün seyahat yaparken antrenman yapmaya pek vakit ve şans bulamazlar.

Hiç yorum yok: