3 Ekim 2008 Cuma

GFB Dedikleri

Bu yazı tamamen Milliyet gazetesinin internet sitesinden kopyala yapıştır yapılmıştır:)))
Yıldırım'a müthiş suçlama!
Genç Fenerbahçeliler’den başkan Aziz Yıldırım’a müthiş suçlama
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım tarafından bir süredir sert biçimde eleştirilen ve suçlanan Genç F.Bahçeliler isimli taraftar grubu, yazılı bir açıklamayla Aziz Yıldırım hakkında müthiş iddialarda bulundu. “Biz G.Birliği maçında değil, Aziz Yıldırım’ın taraftara yaptırım uygulamaya başladığı Partizan maçından bu yana protesto yapmaktayız. Bu protestolar kesinlikle takımın aldığı kötü sonuçlar için ya da fubol takımımız kötü gittiği için yapılmamıştır ve yapılmayacaktır. Taraftar maç boyunca takımına 90 dakika desteğini verecektir” diyen grubun inanılmaz iddiaları şöyle:
DESTEK YÜRÜYÜŞÜ SAHTE
SAYIN Yıldırım ilk istifanızda Show TV’ye çıkıp açıklamalar yapmıştınız. Yanınızdaki akıl hocalarınız size “Türk halkı duygusaldır, duygusal bir ortam oluşturursan Ali Şen’in ‘Ali Şen başkan F.Bahçe Şampiyon’ sloganını unutturur, ‘Aziz Yıldırım başkan F.Bahçe şampiyon’ dönemini başlatırsın“ dediler. Siz de çıktınız istifa ettiğinizi ağlayarak ve ağlatarak anlattınız. Aynı gecenin sabahında bize otobüsler tutmamız için para göndertip semtlerden insanları toplattınız. Bu otobüslerle yüzlerce kişiyi F.Bahçe Parkı’na taşıttınız ve ”Taraftarız biz çekeriz cefa, büyük başkan bizi bırakma“ tezahüratlarıyla yürüttünüz. Tabii bu yürüyüşe hiçbir şeyden habersiz gönülden katılan yüzlerce taraftar da katıldı.
'HOCAYI YIPRATIN’ TALİMATI
DEPLASMANDA kaybedilen D.Bakır maçı sonrasında bizzat grubumuzun kurucularını arayarak ”Toplanıp alana gelin, hocayı protesto edin, istifaya zorlayın“ dediniz. Havaalanında yaşananları anlatmaya gerek yok herkes biliyor.
3 BİN BİLETİ KIRAN DAĞITTI
ALTAY ve Göztepe maçları sonrasında protestolar başlayınca bunu daha fazla büyümeden engellememiz için bizim de içinde bulunduğumuz bazı gruplara bedelsiz 3000’er adet bilet yolladınız. Hem de şu an hain ilan ettiğiniz sayın Tahir Kıran’a hâlâ unutmadığımız güzel bir konuşma yaptırdınız ve biletleri dağıttırdınız
KFY’YE KARŞILIK MARATON
Protesto için maratonda bulunan kadim dostumuz KFY nin açtığı ”Taraftar+Kombine= Dolar“ ve ” F.Bahçemiz’i izlemimizi İngiliz İşgal Komutanları bile engelleyemedi“ pankartları sonrasında hafta içi Dereağzı’na bizleri çağırarak ”Seneye Maraton ortayı size veriyorum“ dediniz. Kabul etmememiz üzerine yanınızdakileri ısrar edip ikna olmamız için peşimizden yolladınız. Biz ”Dostlarımızı satmayız“ deyince gözlüğünüzü çıkartıp bize ”Sizi de üzerim“ dediniz.
‘UNIFEB’İ BARINDIRMAYIN’
ARANIZIN kötü olduğu 1907 Dernek Başkanı Sayın Necdet Ersoy, UNIFEB oluşumunu destekleyince bizi çağırdınız ve ”Bunlar çok büyüyor, başımıza dert açacaklar. Tribünde barınmalarına müsaade etmeyin“ dediniz. Biz de bu emir büyük yerden diyerek bir basket maçında ”UNIFEB başkanının kalbini kırdık. Sonradan hatamızı anlayıp özür diledik ve UNIFEB ile kardeş olduk... 6 Kasım 2002 G.Saray maçı sonrası yaşanan haksız gözaltılar esnasında sayın Necdet Ersoy’un ismini verdiniz ve UNIFEB sorumlularından Barış Ertül’ü gözaltına aldırdınız.
PAF’TA KIYAT’A PROTESTO
DEREAĞZI’NDA yapılan G.Saray’la oynanan PAF maçında bizleri getirterek aranızın açıldığı sayın Atilla Kıyat’ı protesto ettirdiniz
KIRAN BİLE DESTEK İSTEDİ
İKİNCİ kez kulübümüzü zor günde bırakıp gitme kararı aldığınızda bile hain dediğiniz sayın Tahir Kıran bizleri arayarak “Bakın mutlaka yürüyüş yapın ve yapılan yürüyüşlere katılın, başkanı istifadan döndürmek lazım. Defalarca başkanla konuştum ikna etmeye çalışıyoruz, siz de kırgınlıkları unutun ve F.Bahçe için bu yürüyüşlere destek verin” dedi. Biz bu teklifi reddettik. Israrla size destek vermemiz için bizi arayan Tahir Kıran ile bizi özdeşleştirdiğiniz o günlerde en sonunda biz de yürüyüşe dahil olduk. Aranız kötü diye her yerde konuştuğunuz Tahir Kıran ile o günlerde her gün görüşüyordunuz.
SAĞLIK İSTİFA SEBEBİ DEĞİL
İKİNCİ kez istifa etmenizin sebebini biz biliyoruz. Sağlık sebebi asıl gerçek değil. Gerçek sebebini tüm F.Bahçe camiasına açıklamanızı bekliyoruz.
Genç F.Bahçeliler grubu yukarıdaki iddiaların dışında bir de Aziz Yıldırım’ın kendilerine bazı tekliflerde bulunduğunu ancak bu teklifleri geri çevirdiklerini ileri sürdü. Taraftar grubunun “reddettik” dediği teklif iddiaları ise şöyle
KOMBİNEYİ VER, BİLETİ AL
SAYIN Bülent İşcen, 7 Ağustos 2008 tarihinde Kurucularımızdan sayın Sefa Kalya’yı arayarak yanında sayın Aziz Yıldırım olduğunu ve Maraton Üst Tribünü’nde bizden şikâyetçilerin bulunduğunu ve derhal sayın Ömer Temelli ile sorunların giderilmesi için görüşmemiz gerektiğini aksi taktirde “Aziz Yıldırım sizi Başbakan’a ve İstanbul Valisi’ne şikâyet edecek, haberiniz olsun” diyerek tehdit olarak algıladığımız bir konuşma yapmıştır. İlk teklif 8 Ağustos 2008’de sayın Temelli aracılığıyla Sefa Kalya’ya, Saracoğlu Stadı’nda yapılmıştır. Görüşmede sayın Temelli’nin “Kombineleri ücreti karşılığında iptal ediniz ve sizlere karşılık olarak 500 adet bedelsiz bilet verelim” teklifi sıcağı sıcağına reddedilmiştir. Görüşme anında Saracoğlu Stadı Müdürü Sayın Ayhan Bak, sayın Özcan Tuzcuoğlu ve görüşmeye kısmen de olsa telefonla iştirak eden sayın Bülent İşcen de yer almıştır. Bu görüşme tamamen sayın Aziz Yıldırım’ın izni, istekleri ve bilgisi dahilinde olmuştur.
1000 BİLETE DE ‘HAYIR’
İKİNCİ teklif ilk tekliften birkaç saat sonra sayın Bülent İşcen tarafından telefonla yine Sefa Kalya’ya yapılmıştır. Sayın İşcen 500 adet bedelsiz bilet tekliflerini, 1000 bilete çıkardıklarını, kartları bir an önce iade etmemiz gerektiğini aksi takdirde sayın Aziz Yıldırım’ın bizleri devlet büyüklerine şikâyet edeceğini belirtmiştir. Bu teklif Kalya tarafından “Bir daha bu konular için beni aramayın” denerek reddedilmiştir. İlk teklifin olduğu gün yani 8 Ağustos 2008 günü sayın Yıldırım başta Başbakanımız olmak üzere bazı devlet büyüklerimize asılsız ithamlarla GFB’yi kötü lanse etmiştir. Hakkımızda yasal işlem yapılması için asılsız iftiralarda bulunmuştur. Daha önce yaşadığımız haksız gözaltıların benzerinin yaşanması için bir senaryo hayata geçirilmiştir
OLAYLARIN HEPSİ GERÇEK
OLİMPİYAT Stadı’nda 5-1’lik G.Saray yenilgisi sonrası “Benim anama avradıma küfür edenlerle resim çektiriyorlar” diyerek kamuoyunu yanılttınız. Bu maçtan önce bizden ne istediniz ama biz yapmadık. Bunu açıklayın aksi halde biz açıklayacağız.
SONUÇ: Bu teklifler ve olaylar tamamen gerçektir. Yaşananlara şahitlik edecek onlarca kişi vardır. Kamuoyu önünde bunların gerçek olduğuna şerefimiz ve namusumuz üzerine yemin ederiz. Aksini iddia edenlerin de aynı şekilde şerefleri ve namusları üzerine yemin etmelerini isteriz.

Hiç yorum yok: