16 Ekim 2010 Cumartesi

Eskişehirspor'da Değişim


Takımı 2 yıldır çalıştıran Rıza Çalımbayı'ın yerine Türk futbolunun Fatih Terim sonrasında en çok tartışılan teknik direktörü Bülent Uygun gelmişti. Hem de eski klübü Bucaspor'dan apar topar ayrılarak. Çoğu Eskişehir'li gibi bende yadırgadım bu kararı. Eskişehirspor'a olan sempatim de bir nebze azaldı bu olay sonrası ama takımdaki değişim iyi yaramışa benziyor ki bugün ligdeki ilk galibiyet geldi.
Kendi sahasında İ.B.B'yi Batuhan Karadeniz'in tek golüyle geçti ES ES. Dün taraftarların yaptığı protesto yürüyüşü ve bugün sağanak yağmur altında takıma destekleri futbolcuları biraz hareketlendirmiş olsa gerek 10 kişi 65 dk. oynamalarına rağmen oyundan hiç düşmediler. Bülent Uygun'un Eskişehir'e uygun olup olmadığı konusundaki - İstanbul'da Laila-Reina, Sivas'da La ilahe illallah sözünden dolayı- kafamda oluşan soru işaretleri daha çok meraka bıraktı yerini Özellikle Batuhan'ın aradığı çıkışı bu dönemde hocasının yardımıyla elde edebileceğini düşünüyorum, Ümit Karan'da ilk 18 deydi bugün.
Daha sı ligin sadece 8. haftasında olduğumuz ve Es Es in de bu değişimi devam ettirip başarıya ulaşıp ulşamayacağını görmek için 3-4 haftaya daha ihtiyacımız olduğu gerçeği var. Biraz sabır biraz destek onları düzlüğe çıkaracaktır.

Hiç yorum yok: