8 Kasım 2010 Pazartesi

Şampiyonlar Liginde 3.ve 4. Hafta

3. haftanın üzerinden yaklaşık 1 ay 4. haftanın üzerinden de yaklaşık1 hafta geçtiği için hem Şampiyonlar liginde hem UEFA Avrupa liginde bu 2 haftanın çok kısa bir gözlemini yapabileceğim.
A grubuyla başlayalım. Tam bir ölüm grubu oldu ve maçlar hem gollü hem zevkli geçiyor. Şimdiden kim çıkar hiçbirşey söyleyemiyorum ama GARETH BALE'e burdan bir şapka çıkaralım.
B grubunda da işler karışık Schalke gidici gözüküyor bana. Lyon, Benfica elele ilk 16'ya kalır.
Bursaspor deplasmanda kötü içeride iyi oynasa da beceriksizlik ve acemilik iplerini çekti. Valencia ise Rangers'ın bir adım önünde grup C 'de.
Kopenhag bu yılın süprizidir açık ara. Barca'ya kafa tuttular puan alıp Avrupa ligini garantilediler. Bundan sonra da büyük bir çöküş yaşamazlarsa ilk 16'dalar.
Bayern, Chelsea ve Real Madrid gruplarında çıkmayı garantilediler. Chelsea Karpin'in Spartak'ına akıllı ol mesajı verirken, Bayern Cluj'u ezdi. Madrid ise İnzaghi'ye teslim olmadı artı 3 de golü bulup kapıyı araladı.
Son grupta ise Lucescu'nun Shaktar'ı Arsenal'den deplasmanda 5 yiyip Donetsk'de kazanınca o grupta karışık hale geldi. Arsenal çıkacaktır ama bir süpriz onları 2.liğe itebilir.
Partizan, Bursa ve Zilina halen puanla tanışamadılar. Marsilya Zilina'ya deplasmanda 7 atarken Şampiyonlar liginin en farklı deplasman galibiyetine imza attı. İnzaghi'de Real'e 2 tane sallayarak Raul'u yakaladı; Avrupa'nın en golcü oyuncuları sıralamasında 70 er golle zirvedeler.








Hiç yorum yok: