12 Eylül 2009 Cumartesi

Uçan Kuşlar Martılar


Geçen sene Skibbe için çıkardığı ilk Steau maçının 11ini gördükten sonra olmaz böyle gitmez gitmeyecek demişdim. Geçen hafta alınan 2-0 lık Ankaraspor maçından sonra da takımın saha içinde yöneticisi olmadığını orta sahanın ortasında Topal-Sarp ikilisiyle hiçbiyere varamayacağımızı anlatmaya çalışmıştım. Analşılan Rijkaard'ın bir uyarana ihtiyacı var yoksa perşembe günü Panathinaikos maçında öyle bir şamar yeriz ki aklımız şaşar.
3-0 lık skor net ve hakedenin kazandığı bir maç gibi gözükebilir ama kesinlikle alakası yok. 90 dakika geri çekilen, karşısındaki takıma hiç baskı kuramayan ve en beteri orta sahadan hücuma bir tane bile top çıkaramayan bir kadro vardı sahada. Baros ve Sabri'nin çalışkanlığı , Hakan Balta'nın ekstra müdahaleleri ve Servet'in klasik futbolu olmasa skor tabelasında 3-0 lık BJK galibiyetinin altında Serdar Özkan ve gol dakikaları yazıyor olurdu.
Zevksiz, tatsız takımların dışındaki herşeyde en az o kadar sıkıcıydı bu gece. Akıllarda tek kalan Rüştü'nün Rijkaard'ın ona neden Katalunya'daki ilk maçından sonra Barcelona'da düşünmediğini ispatlarcasına yediği goller oldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

abi büyüksün.. helal olsun yorumlar super ustune ustuk reıjkaard ve rustuyu de ıyı baglamıssın.. tebrikler