19 Eylül 2009 Cumartesi

Blogger Kapalıyken

- Ankaraspor küme düşürüldü. Bana ise niye sadece bir küme düşürüldüğü ve Ankaragücüne bu cezadan niye pay çıkarılmadığı kaldı. Böyle basit kararlarla nereye varabiliriz ki. Seneye Ankaraspor birinci lige çıkarsa ne olacak acaba?

- BJK kendi sahasında iyi mücadele etti ama Manchester bir beden büyük geldi. 0-1
- FB Kadıköy'de önce geçmesine rağmen Twente'ye 2-1 mağlup oldu.
- GALATASARAY'ı neden tuttuğumu yeniden anladım. Atin'da bir kez daha Avrupa Fatihi ünvanını hakederek Panathinaikos'u 3-1 le geçtiler.

- Avrupa basketbol şampiyonasında havluyu dün Yunanistan'a uzatmalarda yenilerek attık. Slovenya maçında olduğu gibi son topu kullanamadık ve hakemlerin arkadan iteklediği Yunanlılara çeyrek finalde elendik. Havluyu atmamıza rağmen bu öğlen de Fransa yumruk indirdi. 19 sayı öne geçtiğimiz maçı çok kolay verdik. Tanjevic 5 maç takımı ne kadar iyi yönettiyse son iki maçta da okadar kötüydü. Hele hele Yunanistan maçında son 2:43 e 6 sayı önde girip Ömer Onan'ın kaçırdığı bir üçlük var ki işte ordan sonra coaching olarak kopduk. Yarın çıkar son maçı oynar eve döneriz. Bu arada ben böyle bir turnuva programı görmedim. İşin ciddiyetinden bi haber insanlar hazırlamış programı heralde. 3 günde 3 final, şaka gibi...

Hiç yorum yok: