10 Ağustos 2009 Pazartesi

Tatilden İzlenimler

Cuma gecesi; Wolfsburg- Stutgart

Cumartesi; Inter -Lazio, Dortmund-Köln, Hoffenheim-Bayern Montpellier- PSG

Pazar; Manchester-Chelsea, Antep-GS, Bordoeux- Lens

8 maç canlı olarak sayısız maçın özeti aklım allak bullak :)))

Derdimiz bu olsun derslerden iyidir diyip izlenimlerime geçiyim.

Başta 1 e 46 'lık kuponumu yatıran Fenerbahçeye teessüflerimi iletiyim de...


-Avrupa futbolunda gelinen nokta az ama öz transferli, genç yeteneklerden oluşan altyapı ağırlıklı kadrolar ile başarıya ulaşmak için teknik direktör kontrolunda takımlar kurmak olmuş.

Bu teknik direktör kontrolu takımın yetenekli ayakları üstünde izleyici açısından kötü bir izlenim bıraksa da 'total futbol' denilen 11 oyuncununda koşuları ve yardımlaşmaları yönüyle harika bir tiyatro sohanesi çıkarıyor karşımıza. Bu sene bu tiyatronun en üst seviyelere ulaşacağını görmemek at gözlüğü gerektirir. O yüzden önümüzdeki Eylül ayı ile futbol ziyafeti bizi bekliyor diyebilirim.


- Dani Jarque ...

Espanyol kaptanı 26 yaşında antrenman sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti ve ben, babam yine gözlerimiz buhulu izledik haberi. Dedim ya total futbol ...Daha çok koşmaları daha çok terlemeleri daha çok stres olmaları gerekiyor artık...
Daha yazacak çok şey var ama EXTENSOR yazmış . Ahmet Çakar dün gece sordu; Arda 1 gol 2 asist dışında ne yapdı? diye .EXTENSOR; sex demiş ama yanlış cevap bence.
KEİTA nın hayatını kurtardı ARDA...
Hem de biz TV başımızı ellerimizin arasına alıp, sahadakiler şok içinde KEİTAnın titreyişini çaresiz izlerken BÜYÜK GALATASARAY ın BÜYÜK KAPTAN ının yapması gerektiği gibi arkadaşının yanına koşup ona ilk müdaheleyi yaparak ...

Hiç yorum yok: