10 Nisan 2009 Cuma

Kupaya Uzanırken


Maçın özeti falan değil Galatasaray ve Türkiye nin özetidir. Maçın uzatma dakikaları Sophie Young 3 lüğü yolluyor ve 17 sayı öne fırlıyoruz. Herkes sevinç içinde Taranto antrenörü acil bir mola alıyor , takım benche gidiyor ve gözüme o sahne takılıveriyor. Takım malzemecisi hanım elinde bildiğimiz hergün kullandığımız yere dökülen sıvıyı emmeye yarayan bazen ise burnumuzu sildiğimiz 'HAVLU MENDİL' rulosundan herkese 2şer parça keserek dağıtıyor ki terlerini silsinler. Bu olaylar 116 milyon euroluk futbol takımına sahip GS başkanının , 2010 da Dünya şampiyonasını düzenleyecek federasyonun başkanının ve de 70 milyonluk 'Güzel ve yanlız ülkemin' spordan sorumlu devlet bakanının önünde oluyor. Eğer o takıma 12 tane ter havlusu alınamadıysa sizlere yazıklar olsun.

NOT ; sonradan düşündüm belki dedim ,;hastalıktı, tıbbi bir olaydır havlular karışır falan hastalık geçer gibi düşüncelere de dalınmış olunabilir ama ne olursa olsun 12 havluyu sıralamak o kadar da zor olmasa...

1 yorum:

Sarp dedi ki...

Benchte havlu var elbette:)), bu takım bayan basketbolu için azımsanamayacak bir bütçeyle kuruldu, mümkün olamaz öyle bir şey. Galibiyetin tadını çıkartın rahat rahat.