3 Mart 2009 Salı

Tarihe Tanık Oldum

Geceden hazırlanan çantamı sırtıma takarak, perşembe sabahının ilk ışıklarıyla AŞTİ yoluna koyulmuşum. Herşey sarı ile kırmızı için. Uykusuzluk, pederin o gün olan ameliyatı , maddi zorluklar hiçbiri beni durdurabilecek gibi görünmüyor. Durduramadı da zaten. Akşam üstü Kavacık- Beşiktaş duraklarına vardığımda her iki yakadaki yoğun kar yağışı ve inanılmaz bir soğuğu suratına vuran rüzgar vız gelip tırıs gidecek bu gece. Hafif bir mide şişirmeden sonra kuzenin evde elbise değişimi 'Süper Kahraman' kıyafetlerinin giyilmesi ile stada doğru yola çıkıldığında saat 19. Tabi ki alkolsüz olur mu ? Hem de o soğukda??? Alınan kanyaklar maçın ilk yarısı ile bitecekde olsa o gece bizi soğukdan koruyabilen yegane madde olacakdı.
Stad girişindeki küçük çapda izdiham ve ilk 3lü. Şak şak şak CimBomBom şakşakaşak Cimbombom... Haaa si...
-Beyler susanın a.. koyarım . Sami Yendeki son Avrupa maçımız olabilir takımın sonuna kadar arkasındayız susacak olan s... gitsin!!!!
Bugün çıkan haberle anladık ki Hacı Meira transfer olmuş meğersem gider ayak maçı da satayım demiş.
Neyse susacak halimiz yok yanımdaki Ankara dan gelen 4 kişilik tayfa ile 'Saldırın Saldırın' ve takımın kendine gelmesi ,direkten dönen top ve Arda nın beraberlik sayısı....
- Beyler bakın gol süper zamanda geldi . Şimdi suscak olan sussun ama 2. yarı bağırmayacak olanı si......m. Son maçımız lan takıma destek olun maçın tadını çıkarın bizde bilirdik evde bira cips maç izlemeyi....
GOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!
-Noldu lan ?
GOOOLLLLLLL!!!!
Gol lan gol Kewell 30 metreden astı. Allah ım nasıl bir sevinç bu yerlerde sürünme zamanı . Gerçi gol olduğunu anladığımda ve sevinmeye başladığımda Bordo santraya gelmişdi bile ama gol ulan 2-1 olmuş.
Devre arası kısa bir dinlence, hem soğuğa karşı hem sesi açmak amaçlı kanyak şişesinin dibinde kalan damlaları ağza dökme çabaları ve yapılmaya çalışılan 1-2 telefon görüşmesi ile geçerken biryandan da artan rüzgar üstümüzün ıslağını iliklerimize işlemeden şu maç böyle bitse duaları.
2. yarı aslanlar gibi oynayan takımın 'hadi beyler artık 3 gelsin adamlar bitti' diye bağıran bana kulak vermesi ve Ardamın skoru 3-1 yapması.
Akabinde pınarbaşı çeken tribünlerin güzelliğini dinlemeye başlayan bizlere kötü bir süpriz ve 3-3 . Arkadaşım dün söyledi Fransız spiker bile 3- 3 olunca 2. golü ofsayt sandığı için' Bir gol daha lazım 3-2 oldu' diyormuş.
Velhasıl kelam arkadaşın bana dönüp bağırt şu adamları asıl şimdi ihtiyac var desteğe demesi ile dk 80 den sonra tribünlerin tekrar kendine gelmesi .dk 90 da Arda yerde kıvranırken 'Hadi Ardam kalk Ardam sen kalkarsan bu maçı alırız 'demem Arda nın ayağa kalkması ,korneri Lincoln ün kullanması ,benim 'ALLAH ım nolur bir gol ' diye yalvarmam, arkadaşın 'Sus lan ağzın kokuyo' demesi ve Sabri nin bu espriye cevabı......
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-Kokuyomu lan ? Kokuyo muuuuuu????

Hiç yorum yok: