2 Ocak 2009 Cuma

Akit - Vakit - Fuck it

İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldu. Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci alkol alıp , sızan doğalgazı farkedemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya ilçesi Birlik mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Susun ,susun ve sonsuza kadar öyle kalın ; çünkü siz insan değilsiniz..
'Beyler;
Bizim meselemiz gökyüzünde varolduğu sanılan iktidarı , matematik, fizik vb. gibi bilimlerin , kültürel , sanatsal çalışmaların varolduğu bir toplum kurarak yeryüzüne indirmektir.'
'İktidarı gökyüzünden yeryüzüne indirmek ', ' BİLİM' bu kelimelerin ne anlama geldiklerini hayatları boyunca anlayamayacaklar. Annanemin de ilk gördüğünde dediği ve benimde onayladığı gibi 'ecel' .Yitip gidenlerin arkadasından konuşmak, iki kelam etmek ne kadar gerekli ve ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama sizler insanlıktan çıkmışsınız ve artık geri dönüşünüz yok .Sizler kaybolup giden 20.000 hayattan sonra '7.4 yetmedi mi?' pankartı açan zavallılarsınız. İnandığınızı söylediğiniz Allah sizleri ıslah etsin.

Hiç yorum yok: