19 Mayıs 2011 Perşembe

Yeni Başkan Kafa Eski

Hadise bile denenmişi denemezken bizim 100 milyon € bütçeli takımlarımızın başına geçenler tarihten, yaşanılandan ders çıkarmayıp eskiden, denenmişten yana rey kullanıyorlar. Aklım almıyor ama GS, BJK, FB için dönen isimler hep aynı. Luce geldi, 17. Terim dönemi, Daum şampiyonluğa gelecek; yeter dostlar bu başlıklardan.




Pek bir farkımız olmayan Portekiz 32 yaşında UEFA kupası kaldıran teknik direktör çıkarırken biz niye eskiye bu kadar sadığız?
Birisi Osmanlı mirasıydı biz yapacağız diye İstanbul'u ikiye bölmeye çalışır, diğeri baba mesleği der hayatını değiştirmez dümdüz yolunda gider. Herkeste bir hayal yokluğu, hayal etme duygusu ve yetisi yetersizliği. Tüm kafalarda sınırları koruma çabası. Neyse doluyum bu konularda askerden yeni geldim 'yapacak bir şey yok ' diyen insanlarla çok zaman geçirdim, o yüzdendir belki de sinirim.
Kısacası yapacak çok şey varda biz at gözlükleriyle sağa sola bakıp farklı bir yol farklı bir yön farklı bir sonuç aramıyoruz. Terim geliyor, Luce gidiyor, Daum istifa ...

Hiç yorum yok: