4 Ekim 2009 Pazar

Beklemede...


Ankara'da olmama rağmen maça gidemedim. Başta Ankaragücü yönetiminine verdiği 1500 bilet için teşekkürlerimizi ve alkışlarımızı hakettiğini söyleyelim. İkincisi çıkan olaylarda da suçu üstlerine yıkmamız gerek sanırım. Maç öncesi için tek sorum; maç başlarken bomboş olan kale arkaları 15. dakikada nasıl doluyor???
Gelgelelim maça. 25. dk. da Ayhan'ın yapmış olduğu 4 . pas hatasıyla maçı kazanmak için baya zorlancağımızı anlamıştım. Takım 7 kişi karşı yarısahaya kurulmuşken yapdığı bu 4 pas hatası takımın havasını ve oyununu tamamen bozdu. Burada Ayhan'a da suç bulmamak lazım. En iyi döneminde bile 23 kişilik milli takım kadrosunda 8 sakat oyuncu yüzünden 15 kişi çıkdığımız Almanya çeyrek finalinde zoraki şans verilen bir oyuncudur Ayhan. Kapasitesi belli yani. Sorunu Rıjkaard'ın görmesi ve çürük elmaları takımdna uzaklaştırıp, ortaya Arda'yı sola da Kewell'ı alıp başlamalıydı maça. Tabii Elano'nun da ortasahadan birkez bile top çıkarmaya gelmemesi hücumu karşıya yıkamamamıza neden oldu.
Takım hücumunda bu kadar aksarken Hikmet Karaman'ın sadece Ceyhun ileride 4-6-0 ' ı da bayaa iş yapmış göründü ve son 8 dk. ya berabere girilecek her GS maçında olacağı bugün ilk kez yüzümüze sert bir tokat oldu. 3-0
Maçın özeti aksayan yönlerimiz bunlar kısaca. Bu noktada önemli olan taraftarın, takımın ve en önemlisi B planı olmayan!!! Rıjkaard'ın arkasında durarak 1 yıl boyu hiçbirşey; ne bir kupa ne bi güzel futbol beklemeden takımı desteklemesi ve gelecek güzel yıllara uzanmamız olacaktır.
Sabır demiyorum; sadece bekleyelim, maçları izleyelim sessiz ve sakin. Bu takım bu sene bolca yenilcek bolca kazancak ama sonuçda hiçbir kupa kaldıramayabilecek. Bunu hatırlamalı günlük gazlarla coşmamalıyız,sadece beklemeliyiz...

1 yorum:

celine dedi ki...

gençlik parkı kale araksı biletleri (karaborsa da dahil) tükenince saatli kale arkası biletleri basılır.oranın asıl müdavimleri(ankaragücü bayrağı açanlar) zaten yerlerini almışlardı maçtan önce.

çıkan olaylar keşke yaşanmasaydı , nedir niye çıkmıştır ne olmuştur henüz bilmiyorum gecekondu'dan sadece izlemekle yetindim.ama bizimkiler eğer yapılmaması gereken çok uç şeylerle ortalığı aleve verdiyse kusura bakma,arada gelir öyle.

gerçi siz de iyi koltuk kırdınız ama...