9 Aralık 2010 Perşembe

Şampiyonlar Liginde Son Hafta

Gruplarda son maçlar dün oynandı. Süpriz sayabileceğimiz bir tek Kopenhag var bir de Shaktar'ın Arsenal önünde grubu lider bitirmesi. Totenham'ın 18 golü, Schalke'nin Avrupa'da başka bir şekle dönüşmesi, Zilina ve Partizan'ın 0 çekmesi akıllarda kalacak olaylar. Bursaspor'un bolca tecrübe edindiği ve son maçta puanla tanışıp sıfırcılıktan kurtulması yüzümüzde tatlı bir tebessüm bırakırken son 16 öncesi ilk final tahminim gelsin;
AC Milan - Barcelona FC



8 Aralık 2010 Çarşamba

Taxi Driver

Robert De Niro reyiz'in Taxi Driver filminden efsane sahne by Yiğit Özgür

6 Aralık 2010 Pazartesi

Mod'a Girmek İçin

Malum haftaya askeriz komando olur muyuz bilinmez ama yavaş yavaş mod'a gireyim ben.




Manik

Vay arkadaş manik,tik, dildo daki KUŞ KAFESİNE KAFA ATMA SAHNESİ geliyor akıllara, mükemmel...

5 Aralık 2010 Pazar

Oynamam Oynayamam


Cuma öğlen hazırladığım haftasonundaki maçlardan oluşan iddaa programı tahminlerim. Tanıyanlar bilir bir maça yatmazsam olmaz. Bir de böyle tutan maçlara oynamam ( Allah beni bildiği gibi yapsın!!!) Üstü çizilileri oranı düşük diye kafadan silmiştim. Onların dışında 7 de 7. Oynadım mı? Tabi ki hayır!!!

4 Aralık 2010 Cumartesi

Saygı Duyarım # 32

Sinemadan, bir sinema fiminden, herkesin beklentileri ayrıdır. Ben de gittiğim filmden, bugüne kadar haberdar olmadığım bir tadı hayatıma katmasını beklerim. Dün izlediğim AV MEVSİMİ'nde olduğu gibi; Laz olmak, lazca ve laz türküleri, her ne kadar Kazım Koyuncu ile az biraz haşırneşir olsam da CEM YILMAZ'IN coştuğu ve coşturduğu sahneyle bu şarkı hayatıma girmiş süper bir tattır.
İNSAN SEVDİĞİ YARDAN, İNSAN SEVDUĞİ YARDAN,,,İNSAN SEVDUĞİ YARDAAAANNN
BU KADAR UTANUR Mİ? BU KADAR UTANUR Mİ???